Much more than a Drone Academy!

Πιστοποιημένο από την ΥΠΑ κατά EASA εκπαιδευτικό κέντρο Επαγγελματιών Χειριστών ΣμηΕΑ, η πιο έξυπνη επιλογή για όσους θέλουν να επεκτείνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες και να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους μέσω των καινοτόμων συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Η εξειδικευμένη στην τεχνολογία των ΣμηΕΑ τεχνογνωσία μας, η πολύχρονη εμπειρία μας και η δυναμική και άριστα καταρτισμένη ομάδα εκπαιδευτών μας ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε επαγγελματία, συνδυάζοντας άρρηκτα υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης με ανταγωνιστικές τιμές.
Write your awesome label here.

Τα οφέλη των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων

Πιστοποιημένοι και οι πλέον καταρτισμένοι εκπαιδευτές ΣμηΕΑ με πολυετή εμπειρία στην τεχνολογία και χρήση τους σχεδίασαν για εσάς τα πιο ολοκληρωμένα και άκρως ανταποδοτικά, εκπαιδευτικά προγράμματα

Εκπαίδευση
Υψηλού  Επιπέδου

Η εκπαιδευτική διαδικασία, σχεδιασμένη να παρέχει πραγματικές πτητικές δεξιότητες στην πράξη, βασίζεται απόλυτα σε εξειδικευμένη γνώση και τεχνογνωσία πολλών ετών, ενώ η ύλη είναι προσαρμοσμένη σε παγκοσμίως αναγνωρισμένα πτητικά πρότυπα. Οι μαθητές μας είναι η καλύτερη απόδειξη!

Μεταφορά Τεχνογνωσίας

Για μας η εκπαίδευση δεν σταματά στην απόκτηση των τυπικών αδειοδοτήσεων, αλλά συνεχίζεται με την μεταφορά γνώσης και εμπειρίας, με σκοπό να αποκτήσετε μοναδικές δεξιότητες που θα σας κάνουν ανταγωνιστικό στις νέες καινοτόμες εφαρμογές των ΣμηΕΑ.

Σχέδιο
Εκτίμησης Κινδύνου

Τα σενάρια εκτίμησης επιχειρησιακού κινδύνου (Risk Assessment & SORA) για ΣμηΕΑ είναι σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα εκτίμησης κινδύνου και το νέο νομικό πλαίσιο για τις τρεις κατηγορίες επιχειρήσεων ΣμηΕΑ, Την «Ανοιχτή» την «Ειδική» και την «Πιστοποιημένη».

Πτητική
Ασφάλεια

Με απόλυτη προσήλωση στην ηθική και επαγγελματική δεοντολογία, κάθε πτήση διεξάγεται με απόλυτη ασφάλεια και νομιμότητα, με στόλο σύγχρονων ΣμηΕΑ, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και τον εγκεκριμένο από την ΥΠΑ εσωτερικό κανονισμό ασφάλειας πτήσεων.

1000+

μαθητεσ

4000+

εκπαιδευτικα βηματα

99%

ποσοστο επιτυχιασ
We FLY high!

GeoSense UAS Academy

H GeoSense UAS Academy αποτελεί επίσημα Πιστοποιημένο και Αδειοδοτημένο από την Υ.Π.Α. Εκπαιδευτικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ, από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πλήρως εναρμονισμένο κατά EASA, με ολοκληρωμένη αυτοματοποιημένη διαδικασία εκπαίδευσης/εξέτασης για την χορήγηση Ευρωπαϊκού διπλώματος Επαγγελματία Χειριστή ΣμηΕΑ.


Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές

Εγγραφείτε στο Newsletter Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Thank you!
Κάθε εβδομάδα μένετε συντονισμένοι λαμβάνοντας πρώτοι όλα τα νέα και τις εξελίξεις του χώρου.
Η GeoSense UAS Academy συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων (GDPR). Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα απεγγραφής από το εβδομαδιαίο newsletter του εκπαιδευτικού μας κέντρου όποτε το επιθυμείτε.
Write your awesome label here.

Οι μαθητές μας είπαν για εμάς

"Το εκπαιδευτικό υλικό και η καθοδήγηση των εκπαιδευτών ήταν εξαιρετικά! Οι εκπαιδευτές είναι πραγματικά καταρτισμένοι, με επικοινωνιακό χάρισμα και μεταδοτικότητα, ενώ εντυπωσιάστηκα με το επίπεδο τεχνικής κατάρτισης αλλά και την υψηλού επιπέδου πρακτική εκπαίδευση. Πολλά διαδικτυακά μαθήματα αποτυγχάνουν λόγω της απομόνωσης, τα μαθήματα σας όχι! Σίγουρα έμαθα πολλά!"
Δημήτρης Ορεστίδης
CEO Γεωαναφορά Ε.Ε.
"Η παρακολούθηση των διαδικτυακών μαθημάτων της σχολής σας, ήταν ένα τεράστιο όφελος για μένα! Τα μαθήματα είναι καλά σχεδιασμένα με στόχο την πλήρη κατανόηση, ενώ οι εκπαιδευτές είναι απίστευτα καταρτισμένοι και υποστηρικτικοί, απαντώντας άμεσα και ολοκληρωμένα σε κάθε αίτημα των μαθητών. Σας ευχαριστώ που συμβάλλατε τα μέγιστα στην ανάπτυξη της επιχείρησής μου!"
φΩΤΕΙΝΗ ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ
CTO ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.
"Έλαβα το πιστοποιητικό επαγγελματία χειριστή ΣμηΕΑ και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την αμέριστη υποστήριξη. Τα μαθήματα απαιτούσαν την ιδιαίτερη προσοχή μου, αλλά όλοι οι εκπαιδευτές ήταν πάντα δίπλα μου, υποστηρίζοντας κάθε ανάγκη μου. Απόλαυσα πραγματικά τα σεμινάρια και ανυπομονώ να συμμετάσχω στα επόμενα. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος!"
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
“Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για την πληρότητα της εκπαίδευσης που μου παρείχατε, συμπεριμαμβανομένου του εκπαιδευτικού υλικού, για τον ιδιαίτερα υποστηρικτικό και μεταδοτικό τρόπο εκπαίδευσης, το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων και βέβαια την άρτια οργανωμένη πρακτική άσκηση στο πεδίο. Η όλη διαδικασία μου δημιούργησε εξαιρετικά θετική εντύπωση και περιμένω την έναρξη του επόμενου κύκλου εκπαίδευσης»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙ.ΠΑ.Ε.
«Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά! Οι κανονισμοί με «ανάγκασαν» να έχω πιστοποιητικό χειρισμού ΣμηΕΑ που ποτέ πριν δεν ήταν απαραίτητο. Ήμουν κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένος που έπρεπε να ξοδέψω επιπλέον χρόνο και χρήματα για να μπορώ να πετάω νόμιμα και με ασφάλεια. Όμως, όχι μόνο το μάθημά σας μου δίδαξε ότι υπάρχει λογική σε αυτούς τους κανονισμούς, αλλά και ότι μπορώ να αξιοποιήσω την εκπαίδευση που μου παρείχατε για να βελτιώσω πραγματικά την αξία μου σε υποψήφιους πελάτες μου»
ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΝΑ Α.Ε.
«Πρέπει να παραδεχτώ ότι ήμουν απρόθυμος στην αρχή. Βρήκα αρκετές σχολές που προσφέρουν γρήγορες διαδικασίες, αλλά με βάση την εμπειρία μου έως σήμερα, βρήκα ότι το μεγαλύτερο μέρος του εκπαιδευτικού τους περιεχομένου ανακριβές και μερικές φορές, ακόμα και παραπλανητικό. Τελικά πήρα την απόφαση και εγγράφηκα στη σχολή σας, αντιλαμβανόμενος ότι προσφέρετε πολύ περισσότερα από τις προσφορές της αγοράς και πρέπει να πω ότι χαίρομαι που το έκανα! Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος!»
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΝΑΚΑΣ
Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ GeoSysco Ltd
Δημιουργήθηκε με