Αποστολή μας
η προσφορά ισχυρού επαγγελματικού ρόλου

Η GeoSense UAS Academy είναι απόλυτα προσηλωμένη στην δημιουργία και συνεχή βελτίωση αποτελεσματικών μεθόδων μάθησης, απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτούμενες διαδικτυακές εκπαιδευτικές ανάγκες. Δεσμευόμαστε απόλυτα και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην μετάδοση πραγματικής τεχνογνωσίας στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τεχνολογικές τάσεις.


Η GeoSense σε συνεργασία με την Filmcopters δημιούργησαν και λειτουργούν ένα από τα πρώτα - και εξαιρετικά λίγα στην Ελλάδα - πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Κέντρα χειριστών ΣμηΕΑ. Πιστοποιημένο από την ΥΠΑ και πλήρως εναρμονισμένο κατά EASA. 

H GeoSense, πρωτοπόρος στο χώρο των Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), όντας η πλέον έμπειρη ελληνική εταιρεία που εισήγαγε πρώτη την τεχνολογία των ΣμηΕΑ για επαγγελματική χρήση στην Ελλάδα και έχοντας πλέον το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην κατηγορία αυτή, ενώνει τις δυνάμεις της με την Filmcopters, την πλέον έμπειρη και πρωτοπόρο εταιρεία στον σχεδιασμό, κατασκευή και χειρισμό εξειδικευμένων ΣμηΕΑ για ειδικές εφαρμογές και έργα σε όλο τον κόσμο, λειτουργώντας την GeoSense UAS Academy.

Η GeoSense UAS Academy αποτελεί την πιο έξυπνη επιλογή για όσους θέλουν να επεκτείνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες και να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους μέσω των καινοτόμων συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Το Πιστοποιημένο & Αναγνωρισμένο από την Υ.Π.Α. κατά EASA εκπαιδευτικό μας κέντρο εφαρμόζει το διεθνές πρότυπο συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 & ISO 14001 και στην κατηγορία παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης, ενώ τηρεί όλα τα προβλεπόμενα επίπεδα ασφαλείας. Εναρμονίζεται πλήρως με τους κανόνες της Υ.Π.Α. και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν αναγνωρισμένο δίπλωμα χειρισμού ΣμηΕΑ αλλά και σε όσους θέλουν να εξελιχθούν στον χώρο των ΣμηΕΑ.

Write your awesome label here.

Υψηλό  Επίπεδο

Για όσους θέλουν να αποκτήσουν ισχυρό επαγγελματικό ρόλο στις τεχνολογίες του μέλλοντος

Εκπαιδευτικό  Υλικό

Το πλέον επικαιροποιημένο και ολοκληρωμένο υλικό σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης στην Ελλάδα

Έρευνα και Ανάπτυξη 

Ενεργή συμμετοχή σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων, πάντα σχετικών με την τεχνολογία των ΣμηΕΑ

Άριστη Εξυπηρέτηση

Η συνεχής και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί πάντα κυρίαρχο μέλημά μαςΜας εμπιστεύονται

Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης αποτελεί κλειδί
στην δημιουργία επιτυχημένων συνεργασιών με τους καλύτερους στη βιομηχανία,
σε επιχειρηματικούς τομείς και στον τομέα της εκπαίδευσης.

Ανακαλύψτε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα

Αδράξτε την ευκαιρία να γίνετε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί στην καθημερινή επαγγελματική σας ζωή!
Δημιουργήθηκε με