Γνωρίστε τους εκπαιδευτές μας

Κάνουμε την εκπαίδευση προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε όλους άνω των 16 ετών, ανεξάρτητα το επίπεδο εμπειρίας. Η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε τους επαγγελματίες του μέλλοντος, να εμπνεύσουμε πάθος για τις νέες τεχνολογίες και να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση των μαθητών μας.

Δημήτρης Νερούλιας

Η επιθυμία να πετάξουμε είναι μια ιδέα που μας έδωσαν οι πρόγονοί μας, οι οποίοι κοίταζαν με ζήλια τα πτηνά που πετούσαν ελεύθερα και με ταχύτητα στον ουρανό, πάνω από κάθε εμπόδιο.
Εκπαιδευτής/Εξεταστής ΣμηΕΑ
Ο Δημήτρης είναι ιδρυτής και CEO της CineExtreme & FilmCopters (2005, extreme filming techniques). Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος / Ηλεκτρονικός Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth (BEng/MSc Electrical & Electronic Engineering / Advanced Telecommunication Systems), ενώ κατέχει και δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, στα Προηγμένα Συστήματα Τηλεπικοινωνιών αλλά και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Sheffield (Executive Master of Business Administration). 'Εχει στο ενεργητικό του πλήθος επιστημονικών μελετών και έργων, αλλά και σημαντική εργασιακή εμπειρία στους χώρους των τηλεπικοινωνιών, των τεχνολογιών αιχμής αλλά και στον χώρο των media και της τηλεόρασης.
ΕκπαιδευτΗς ΣμηΕΑ & ΦωτογραμμετρΙας
Ο Βασίλης είναι ιδρυτής και CTO της GeoSense (2002). Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομολόγου (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών) καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο αντικείμενο των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών από το Πανεπιστήμιο του Leeds. Επαγγελματικά, ξεκίνησε την καριέρα του ως Αναλυτής Συστημάτων GIS και έχει περάσει από τις θέσεις του Project Manager και Τεχνικού Διευθυντή CTO, από διάφορες εταιρείες. Έχει κάνει εξειδικευμένη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη Δανία και Ελβετία, έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλο αριθμό ωρών εκπαιδευτικών πτήσεων και είναι ένας από τους πέντε παγκοσμίως αναγνωρισμένους εκπαιδευτές του παγκοσμίως γνωστού Ελβετικού οίκου φωτογραμμετρίας Pix4D, καθώς και από τους πρώτους και λίγους στην Ελλάδα πιστοποιημένους εκπαιδευτές υποψηφίων χειριστών ΣμηΕΑ.

Βασίλης Πολύχρονος

Οι πιλότοι είναι ένα σπάνιο είδος ανθρώπου. Ξεπερνούν την επιφάνεια της ύλης, για να εξαγνίσουν την ψυχή τους στον ουρανό και κατεβαίνουν πάλι στη γη, μόνο αφού λάβουν την κοινωνία του άπειρου.

Παντελεήμων Καλλιονίδης

Τα Drone, ως μέρος της συνεχώς εξελισσόμενης σύγχρονης τεχνολογικής επανάστασης, έχουν γίνει ένα σημαντικό εργαλείο την τελευταία δεκαετία και έχουν συμβάλει σημαντικά στην πρόοδο της αεροπορικής βιομηχανίας και όχι μόνο.
ΕκπαιδευτΗς/ΕξεταστΗς ΣμηΕΑ
Ο Παντελής είναι Μηχανικός Πληροφορικής (ΕΑΠ), πιστοποιημένος από την ΥΠΑ Εκπαιδευτής καθώς και Εξεταστής ΣμηΕΑ με μεγάλο αριθμό ωρών εκπαιδευτικών πτήσεων σε Ελλάδα, Ολλανδία, Ιταλία καθώς και Αφρική. Από τον Οκτώβριο του 2018, είναι υπεύθυνος του τμήματος ΣμηΕΑ της GeoSense. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε συστήματα Weather RADAR (monitor & service), κατασκευή και έλεγχο μετεωρολογικών σταθμών, Setup-Service Η/Υ και δικτύων, αλλά και Marketing & Sales. Απολαμβάνει να διδάσκει όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.
ΕκπαιδευτΗς ΣμηΕΑ/ΕιδικΟς στη ΦωτογραμμετρΙα
Ο Στέλιος είναι Μηχανικός Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας (ΔΙΠΑΕ) και είναι υπεύθυνος του Τμήματος φωτογραμμετρίας της GeoSense σε θέματα επεξεργασίας δεδομένων που λήφθησαν από ΣμηΕΑ με σκοπό την χαρτογραφική παραγωγή. Είναι πιστοποιημένος από την ΥΠΑ εκπαιδευτής ΣμηΕΑ, χειριστής ειδικής κατηγορίας και έχει συμμετάσχει σε πλήθος σχετικών projects.

Στέλιος Λουπίδης

Μαθαίνοντας να πετάω ένα Drone, δίδαχτηκα έναν νέο τρόπο σκέψης, μια καινούρια προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων. Οι πιλότοι είναι πολύ μεθοδικοί και σχολαστικοί, σχεδόν σαν καλλιτέχνες.

Το όραμά μας

Το όραμά μας, η δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής μέσα από την έμπνευση και την καινοτομία
Μοιραζόμαστε το πάθος μας για την γνώση με εκπαιδευομένους κάθε ειδικότητας και μορφωτικού επιπέδου. Όλα τα μαθήματά μας σχεδιάζονται, εγγράφονται και επεξεργάζονται με βάση 3 βασικές αρχές:
  • Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα ξεκινούν με μια λεπτομερή επεξήγηση του θέματος
  • Η μοναδική και άρτια οπτικοποίηση των μαθημάτων ενισχύει την ποιοτική μετάδοση γνώσης
  • Όλα τα μαθήματά μας εφαρμόζονται σε κοινές βιομηχανικές πρακτικές, ώστε να διευκολύνεται η αντίληψη του μαθητή από την θεωρία στην πράξη
Δημιουργήθηκε με